image image image image image image image image image

 

"Your treasure house is within; it contains all you'll ever need."
(Boeddha)

rebalancing

Rebalancing® is een vorm van lichaamswerk waarin contactvolle aanraking de basis vormt voor het onderzoeken van een thema of klacht. Het gaat ervan uit dat alle ervaringen en overtuigingen in het lichaam zijn opgeslagen en weerspiegeld worden in o.a. lichaamshouding, spierspanning en ademhaling.
Door een combinatie van massagetechnieken, ademhaling én zelfonderzoek (zie ook focusing) kom je in contact wat er in jou leeft. Je ontdekt hoe denken en voelen samenhangen; waar oude ervaringen het heden beïnvloeden; waar je ruimte voelt en waar je ‘inhoudt’ (je kracht, passie, emoties). Je leert de taal van je lichaam te verstaan.
Rebalancing nodigt je uit om te doorvoelen wat er NU is en daarin te ontspannen. Daardoor kan je lichaam de natuurlijke balans en levensstroom terugvinden. Je (her)ontdekt je innerlijke kracht, vertrouwen, levenslust en spontaniteit.
Rebalancing is er niet op gericht om problemen op te lossen maar vertrouwt erop dat wanneer je innerlijke ruimte groter wordt, jijzelf en ook je problemen veranderen.

Wanneer kies je voor rebalancing lees verder

rebalancing